Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden

Go Luxemburg!

21 december 2018 - Goed nieuws! Het GO netwerk is wederom uitgebreid. Dit keer in Luxemburg. U kunt hier nu voortaan ook terecht bij alle Esso’s. Zo kunt u nu bij alle Esso’s in de Benelux tanken met uw GO ‘The easy way’ en GO tankpas*.
 
Altijd juist met de app
Voor een overzicht van alle locaties waar u terecht kunt met uw GO ‘The easy way’ en GO tankpas, hebben wij een handige app met een altijd actueel overzicht van alle tankstations. Download ‘m in een handomdraai via onderstaande link:

*op voorwaarde dat u deze landen heeft opengezet.

Het GO netwerk breidt uit met 80 Esso stations in Nederland!

15 juni 2018 - Goed nieuws! Het netwerk van EG Group breidt uit met circa 80 ESSO stations in Nederland. De GO tankpas zal voortaan ook aanvaard worden bij deze stations.

Een compleet en actueel overzicht van het GO netwerk in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, vindt u op de stations-pagina van de website en in de app. De GO tankpas app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. (Zoek op 'Go tankpas')

Interesse of meer informatie?
Bel 0800 020 06 71 of mail naar gocard.nl@eurogarages.com.

GO Truck netwerk breidt uit met 500 Tankpool24 stations in Duitsland.

19 april 2018 - Het trucknetwerk van EG Group breidt uit met 500 truck locaties in Duitsland. De GO tankpas zal voortaan ook aanvaard worden op de onbemande stations van Tankpool24. Deze locaties zijn voorzien van highspeed pompen en Ad blue en uitsluitend bestemd voor vrachtwagens.