Go Shops

In onze stations vindt u altijd een ruim assortiment aan heerlijk vers- en convenience producten voor onderweg. Sindskort komt u op steeds meer stations de gloednieuwe shopformule Go Fresh tegen. 
 
Hier vindt u een breed aanbod aan food en non-food producten in een verfrissende omgeving waar u even lekker tot rust kunt komen. 
Vaak is er naast de vertrouwde shop ook een aparte bakkerij. Hier bereiden wij ieder moment van de dag met een glimlach de beste verse kwaliteitsproducten voor jou. 
  
Daarnaast treft u hier ons nieuwste toiletconcept Toiletto aan. In de meeste van onze stations is bovendien gratis WiFi.

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest gerenommeerde koffiehuizen in de wereld en de meest geliefde koffie van Italië. 
De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie. 
Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten die jou koffie-ervaring compleet maken, op welk moment van de dag dan ook.
Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd, een filosofie die aansluit bij de mission van de EFR Group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.
Sinds december 2016 kunt u deze heerlijke kwaliteitskoffie op zo'n 100 stations in de Benelux en Frankrijk drinken in authentieke Italiaanse sfeer. 

Spar Express

Sinds januari 2017 is Spar een samenwerking aangegaan met Texaco. Drie Nederlandse tankstations in Geertruidenberg, Amstelveen en Ypenburg zijn inmiddels omgebouwd naar het city concept SPAR Express. Het assortiment is hierbij aangepast aan de behoefte van buurtbewoners, verblijvers en passanten. De combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen zijn het vertrekpunt.