Go Fresh Bakery

Sinds 24 juni 2019 maken we gebruik van het vernieuwde en verbeterde foodconcept GO Fresh Bakery. In onze stations kom je deze gloednieuwe formule steeds meer tegen. We bieden hierin altijd een ruim assortiment aan vers- en convenience producten voor onderweg aan: van snacks, belegde broodjes, salades, vruchtensappen tot pastries.

Het grab and go-arrangement is er voor eenieder die trek, maar niet zo veel tijd heeft. Heerlijke versbelegde broodjes liggen hiervoor klaar. Daarnaast kunnen er diverse belegde broodjes of andere gerechten ter plekke voor je klaargemaakt worden. Daarnaast zijn de heerlijke verse pizza's echt een aanrader!

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest gerenommeerde koffiehuizen in de wereld, met de meest geliefde koffie van Italië. 

De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie.

Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten, die uw koffie-ervaring compleet maken, op elk moment van de dag. 

Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd - een filosofie die aansluit bij de missie van EG group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.

Al sinds december 2016 kun je deze heerlijke kwaliteitskoffie in authentieke Italiaanse sfeer drinken op ruim 100 stations in de Benelux en Frankrijk.

Spar Express

Sinds januari 2017 is Spar een samenwerking aangegaan met Texaco, in de vorm van Spar Express. Tanken, en tegelijkertijd je boodschappen kunnen doen: het is de perfecte combinatie.


De Spar Express is DE winkel voor het dagelijks gemak. Van een goede kop koffie, een vers belegd broodje of producten voor de auto: de Spar Express biedt een compleet assortiment voor een reële prijs. Daarnaast zijn onze winkels overzichtelijk ingericht zodat je meteen vindt wat je zoekt. Gemak komt op de eerste plaats!Subway

Subway is 's werelds grootste keten met submarine broodjes, met meer dan 44.000 locaties over de hele wereld. 

Sinds Fred DeLuca in 1965 zijn eerste Subway opende in Connecticut, is het merk wereldwijd bekend geworden met uniek ontwikkelde sandwichstores en leveringsproces. Het is het adres voor mensen die op zoek zijn naar een snelle maaltijd, waar, samen met het hele gezin, van genoten kan worden. Geweldige mensen, geweldige subs.

Sinds de start van de samenwerking met het merk in 2010, zijn inmiddels meer dan 146 Euro Garages-stations uitgerust met de bekende submarine sandwich stores. Ook Texaco is er trots op om het merk Subway te mogen aanbieden. 
Meerdere Nederlandse tankstations zijn inmiddels uitgerust met de bekende submarine sandwich stores.