Go Fresh

In onze stations vind je altijd een ruim assortiment aan heerlijk vers- en convenience producten voor onderweg. Sindskort kom je op steeds meer stations de gloednieuwe shopformule Go Fresh tegen. 
 
Hier vind je een breed aanbod aan food en non-food producten in een verfrissende omgeving waar je even lekker tot rust kan komen. 
Vaak is er naast de vertrouwde shop ook een aparte bakkerij. Hier bereiden wij ieder moment van de dag met een glimlach de beste verse kwaliteitsproducten voor jou. 
  
Daarnaast tref je hier ons nieuwste toiletconcept Toiletto aan. In de meeste van onze stations is bovendien gratis WiFi.

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest gerenommeerde koffiehuizen in de wereld en de meest geliefde koffie van Italië. 
De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie. 
Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten die jou koffie-ervaring compleet maken, op welk moment van de dag dan ook.
Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd, een filosofie die aansluit bij de mission van de EG Group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.
Sinds december 2016 kun je deze heerlijke kwaliteitskoffie op ruim 100 stations in de Benelux en Frankrijk drinken in authentieke Italiaanse sfeer. 

Spar Express

Sinds januari 2017 is Spar een samenwerking aangegaan met Texaco. Al tientallen Nederlandse tankstations zijn inmiddels omgebouwd naar het concept SPAR Express en nog veel zullen omgebouwd worden. 


Ons assortiment is hierbij aangepast aan de behoefte van buurtbewoners, verblijvers en passanten. De combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen zijn het vertrekpunt. 

Subway

SUBWAY is 's werelds grootste keten met submarine broodjes, met meer dan 44.000 locaties over de hele wereld. 

Sinds Fred DeLuca in 1965 zijn eerste  opende in Connecticut, is het SUBWAY® merk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met uniek ontwikkelde sandwichstores en leveringsproces. Het is het adres voor mensen die op zoek zijn naar een snelle maaltijd waar met het hele gezin van genoten kan worden. Geweldige mensen, geweldige subs.

Sinds de start van de samenwerking met het merk in 2010, zijn inmiddels meer dan 146 Euro Garages-stations uitgerust met de bekende submarine sandwich stores. Ook Texaco is er trots op om het merk Subway te mogen aanbieden. 
Meerdere Nederlandse tankstations zijn inmiddels uitgerust met de bekende submarine sandwich stores.